Mammas man, har han gått över till andra sidan?

Hej EeWee! Skickade en frågade till dig för ca 2 veckor sedan angående en massa elektroniska apparater som bara sätts på och stängs av utav sig själva( du har nog inte hunnit svara än) Nämde även mammas man som var döende, han gick tyvärr bort i tisdags (13 maj), Jag har fortfarande svårt för att acceptera detta och känner sådan sorg eftersom han själv var så ledsen för att han visste vad som skulle ske och behöva lämna oss alla.. Sista dagarna i livet var han inte kontaktbar, undrar nu om hans föräldrar kom och mötte honom, hans bröder, hur tog han övergången till andra sidan? Jag vill så gärna att han visar att han fortfarande finns någonstans, samtidigt som jag är så rädd för det övernaturliga, vet inte varför, har alltid varit det… Tänker så mycket på mammas man, undrar om han har det bra, har han någon hälsning till oss, eller håller han fortfarande på att "gå över" till andra sidan? Tack!

Hej Tess! Det blev lite omvänt här bland dina frågor vilket du kanske redan upptäckt. När jag länkade till dig och besvarade frågan om att din mmammas man var döende så blev det lite förvirrande då jag uppfattade att han hade ro i sinnet. Jag fick inte riktigt ihop det och svaret blev därefter, men nu när jag hittade den här frågan så förstår jag bättre. Att jag fick budskap om att han redan hade ro i sinnet berodde på att jag uppfattade att han redan avlidit och jag fick det inte att stämma med din fråga där du skrev att han var döende. Då har vi klarat ut det iallfall. Jag får sagt att han är på andra sidan och jag fick för en kort stund som varade i bara någon minut en skymt av en man i vita kläder(som de brukar bära på andra sidan) som en budbärare pekade till att det är han. Han vandrade i en trädgård av rosor. Han verkade fridfull men behöver lite tid av lugn och ro och återhämtning. Han försöker acceptera det som skett och anpassa sig till andra sidan. Jag får sagt att det var släktingar,dock inte vilka,men också Ljusänglar som visade honom vägen till andra sidan i samma stund som han tog sitt sista andetag. Där fanns också en man som är väldigt lik honom men äldre än honom som mötte honom. Av någon anledning föredrar han att vara i trädgårdar och vandra bland blommor,speciellt rosor och orkideer och för att njuta av naturen som han känner att han missade som levande. Jag känner att det fortfarande är lite för tidigt att försöka få kontakt med honom eller be honom träda fram,utan att han ännu behöver tid att återhämta sig. Men om ni framöver plötsligt känner en stark doft av trädgård,blommor,en slags frisk sommarlukt av blommor så har han varit hos er. Jag känner att jag tyvärr inte kan vara till så mycket hjälp här och känner därför att du gärna får återkomma med samma fråga,om en tid,så kan vi få andra svar. Men han är högst levande som ande på andra sidan. Glöm inte bort det jag skrev om att be en Ängel att hjälpa dig bära din sorg. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *