Många av mina frågor känns akuta!Ang min känsla att något obehagligt kommer hända.

Hej! jag vill verkligen be om ursäkt för att jag är så tjatig, har skrivit flera mejl o känner att jag behöver svar så fort som möjligt. Innan så skrev jag "typ anonymnt" o använde min brors "identitet" canixys@hotmail.com (daniel) jag tror rubriken va konstig fråga, o jag avslutade med mvh Linnea (som är mitt andra namn). Nu känner jag mig mer tillfreds med att öppet visa att de va jag, då jag pratade med en vän om detta. det som gör mig ännu mer orolig är det att när jag sa att jag har en känsla att jag kommer att dö, någon gång mot slutet av sommaren så tog hon sig för bröstet, fick problem att andas och det såg ut som en mindre panikattack. Hon har tidigare kunnat känna på sig om något ska hända, och hon sa till mig att när jag sa det så såg hon en svart bil, ,körandes mot mig! saken är den att jag har haft känslan att de är pga ett fordon som jag avlider, men samtidigt att det inte är en olycka. Detta låter säkert galet men vill veta om man kan känna på sig sånt? mina frågor ang andar, so släktingar känns akuta. men sådana som fakta om orber och sådant är inte lika brådskande. Om du får tid över så skulle jag uppskatta svar snabbt:).. Tack för all hjälp du ger, det betyder enormt mycket både för mig och andra! mvh Camilla

Hej Camilla! Jag läste din "anonyma" frågeställning för två dagar sedan, sent på kvällen, men kände då att jag inte visste hur jag skulle besvara eller ställa mig till frågan och därför lämnades frågan "hängandes i luften" för att jag få svar senare. Det som sedan hände på natten, var att jag hade fruktansvärda mardrömmar,vaknade av att jag tyckte jag var fullständigt värdelös,deprimerad och kom på mig själv med att planera min egna begravning då jag ändå inte skulle leva längre till hösten,september. Tack och lov reagerade min guide där och då och fick mig att vakna till ordenligt och reagera "vänta här nu"…vad har fått mig att känna såhär och uppleva såna här känslor och tankar. Då blev jag påmind om att den sista frågan jag läste var din som jag lämnat som en öppen länk "hängandes i luften". Människor som är öppna eller mediala(men även andra)kan känna på sig i förväg inför en kommande siutation som kan leda till döden,skador osv, kanske pga en olycka eller plötslig sjukdom. Jag själv vet tex de möjliga åldrarna då jag ska vara extra uppmärksam för att undvika att dö och därmed har jag fått möjligheter till val för att undvika en "för tidig död" genom att vara uppmärksam på min hälsa eller annat. Genom att bli "förvarnade" kan vi undvika sådana händelser genom handlingar,ändra val,ta hand om vår hälsa osv.Vi har även under vårat liv flera sk "utgångsportar" som kan leda till döden om vi gör felaktiga val,är ouppmärksamma eller slarvar med vår hälsa.(sylvia browne beskriver detta i några av sina böcker) Jag hade tex för många år sedan en återkommande syn att jag åkte med mitt barn och en vänninna i en röd bil som sedan skulle krocka med en vit bil och vi skulle alla avlida. Sedan kom en dag, flera år senare, då jag skulle åka med en väninna och min son i en röd bil till en stad och åka en viss väg. Den dagen skrek hela mitt inre att INTE åka en viss väg för då skulle vi krocka och dö och jag påmindes om synen/drömmen jag haft återkommande under flera år,tidigare. Jag lyckades övertala min väninna att köra en annan väg, och på vägen hem samma dag hade en dödsolycka inträffat just på den vägen vi tänkt åka från början med just en vit bil,den tiden vi skulle passerat där. Jag fick alltså en obehaglig återkommande dröm "syn" där vi alla dog,men genom andra val och lyssna till inre varningar "klarade vi oss", hur knäpp än min väninna tyckte jag var som vägrade sätta mig i bilen om vi inte tog en annan väg. Därför bör man vara uppmärksamm på liknande varningsdrömmar…MEN… Det som får mig att REAGERA när jag fick länkningen till dig var att "något inte stämmer" dvs jag uppfattar att det finns en negativ energi runt dig som påverkar dig att göra den eventuella kommande händelsen "värre än var den är". Detta uppfattar jag och baserar på bla pga jag drabbades av alla dessa obehagliga känslor och tankar som man kan få eller brukar få vid en sk "mental attack" av mörkerväsen eller negativa energier när jag fick länken till dig och den händelse du har visioner/känslor kring. Någonting stämmer helt enkelt inte! med den "skrämselpropaganda" som bedrivs mot dig av någon energi jag inte kan spåra.(delvis därför är det viktigt att ta reda på om dessa känslor tillhör dig eller är pålagt från en annan ande eller orsakat av påverkan från en negativ energi(mörkerväsen) som vill sänka din livslust och focus. Givetvis kan detta även påverka så vänner(som det du beskriver)reagera med fysiska besvär och tom panikångest när denna energi förs över från din aura till personen som läser av dig. Och pga dennes reaktion förstärks givetvis din rädsla över ATT de skulle vara något i görningen. Jag råder dig därför att "pröva saken" innan du bestämmer dig för att "tro på din föraning" och verkligen börja vara uppmärksam. Be Rätmätiga Heliga Ljusänglar med ärkeängeln Michael i spetsen att sätta Sanningens svärd rakt genom dig(sanning,rättvisa,upprättelse och villkorslöskärlke är svärdets symbol). Be samma ängel UPPFYLLA hela dig med Villkorslös kärlek och OMSLUTA dig med vilkorslöskärlek och FÖRA BORT OCH OMHÄNDERTA alla negativa energier,alla pålagda energier,alla energier som inte rätmätigt tillhör dig UT UR din aura,ut ur din tillvaro och ut ur ditt liv. Be samma Heliga Ängel GRANSKA hela den återkommande förvarning du fått för att se om den verkligen rätmätigt tillhör dig och är en sanningsenlig varning i syfte att hjälpa dig och varna dig. ÖVERLÄMNA I BÖN HELA din "dröm" med ALLT den innehåller till denna Heliga Ängel för granskning i sanning,rättvisa,upprättelse och vilkorlöskärlek. (du överlämnar drömmen genom att uppriktigt berätta för denna ängel om dina farhågor,tankar och känslor från denna vision/dröm) OCH BE att allt sker i en skyddad svär runt dig av den Heliga Andens vita ljus inför den Högste,(så inga andra energier har tillåtelse att lyssna förutom du,Ärkeängeln Michael och Den Högste.) Om föraningen med alla dess tankar och känslor INTE tillhör dig ska den OMHÄNDERTAS OCH TAS BORT för ALL-TID och upplösas i Den Heliga Andens Vita Ljus.! Om du är osäker på hur du ska be så skriv ner det ovan nämnda och formulera till din aegna ord. Tänd ett vitt Ljus. Tänd en salvia. Inled med Fader Vår. Var tydlig som om du pratade till en vän du kan anförtro dig åt. Avlsuta alltid:"Det är min innersta önskan.Må så ske här och nu.Amen" Om du nogrannt från djupet av ditt hjärta ber om hjälp att på detta ovan nämnda vis IFRÅGASÄTTA dina föraningar och känslor och dessa inte tillhör dig utan kommer av påverkan från negativa energier/andar, som vill skapa oro hos dig så kommer du märka skillnande rätt snabbt hur känslorna bleknar eller helt försvinner. Det är värt att pröva och ifrågasätta först! innan man tar sådana allvarliga föraningar på allvar och "målar fan på väggen" som är ett utryck jag tycker är rätt beskrivande och bra… Jag har fått föraningar om både det ena katastrofala efter det andra men när det sedan har ifrågasatts har det 50 procent av gångerna visat sig vara en illusion,extra pålagt,överdrivet eller något en negativ energi passat på att skapa bara för att få en ur balans,må dåligt ,oroa sig och focusera på katastrofen som "kanske ska komma" i stället för att leva och focusera på nuet. Så mitt råd till dig är att ta saken i egna händer och ifrågasätta hela din "mardrömsvision" istället för att gå och oroa dig och planera din engna begravning. Jag kan faktiskt uppfatta att även om det kan finnas en uns av föraning så är det en negativ energi i farten som passar på att göra det mycket obehagligare och värre än var det är genom att göra så att du "inte ser att något mera finns sedan" efter en viss tid. Genom att ifrågasätta och be Denna Heliga Ärkeängel Michael om hjälp kommer du upptäcka att det handlar om något du kommer att kunna förhindra genom sunt förnuft och genom att vara uppmärksam. Hör gärna av dig och berätta om/hur saker förändras när du bett om hjälp och om visionen då faktikst ändrar karaktär. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *