många frågor

Hej, och ojoj nu har jag ställt många frågor. Tacksam om jag får svar på som. Men iaf , sedan min kompis länkade denhär sidan igår så har jag funderat ganska mycket på saker som ahr hänt runt min omgivning.. T.e.x när jag var hoss grannen , vi hade ett rött långt stearinljus tänt och i övrigt var de kolsvart i rummet. Helt plötsligt blåste ljuset ut. Och röken från ljuset for åt höger från min kompis, som höll i ljuset, dvs att denna om någon blåste ut ljuset måste ha stått i väggen som hon satt brevid, åt vänster. Knasigt. Min mamma har även berättat att de bodde en tjej där som dog i cancer.. Kristin hette hon tror jag. Och för några dagar sen när mina föräldrar var på ikea så tog jag med mig min pojkvän och en annan killkompis hem. De första vi hörde när vi kom in , var en dörr som smällde igen på övervåningen. Eller.. Jag hörde inget , men båda dom gjorde det, och dom tyckte det var lite småläskigt. Och dom tycker att mitt hus småspökar, dörrar öppnas och stängs av sig själv (de kan ju vara gaveln också), Och helt plötsligt föll en tavla ner från bänken i datarummet. Små läskigt. Tack på förhand

Hej! Ni har besök men inte av tjejen. Det ser ut som en äldre man, lite sur och vresig av sig tycker ungdomar för väsen. Han vill inget illa bara sura lite. Blir det mycket be honom lämna er ifred hjälper det inte kontakta mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *