Mannen i spegeln

För ganska många år sedan flyttade jag. När det var 3 veckor innan flytten fick jag beskedet att vi inte kunde flytta in för att mannen som bodde där hade hängt sig vid trappan. Jag blev helt chockad och ångrade att jag köpte huset. Men jag hade redan skrivit på papper och det gick inte att ångra sig. Kvinnan som bott där var på en affärsresa och när hon kom hem kände hon en äcklig lukt. Hon visste inte vad det var så hon letade efter orsaken till lukten. Helt plötsligt tänkte hon gå till övervåningen. Då såg hon mannen hänga där. När dem hade fixat allt med hängningen och det så flyttade vi ju dit. En dag när jag duschade såg jag mig i spegeln. Helt plötsligt såg jag en man i spegeln. Jag skrek och sprang ut ur badrummet. Jag fick panik! Nästa dag när jag gjorde ordning mig på morgonen hade jag stängt dörren. Jag såg mig i spegeln igen och såg mannen igen! Jag vände mig om, ingen där. Helt plötsligt drog någon sakta ner dörrhandtaget och jag låste dörren. 5 minuter efter fick jag tillräckligt mycket mod och gick ut från badrummet. Helt plötsligt var allt som vanligt igen och familjen var där. Det var som ingenting hade hänt. Jag vet inte om jag innbillar mig själv eller om det faktiskt hände. Men det är en fråga utan svar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *