Mår min farmor bra?

Hej! Jag undrar om du kan se hur min farmor Ida som dog förra hösten av hjärnblödning tragiskt,har det nu.Jag har mått jättedåligt över att veta att hon låg död tre dygn innan någon från hemtjänsten och hittade henne och haft dåligt samvete för att jag inte ringde henne.Var i o för sig utomlands men…kan du se om hon är besviken på mig eller har hon fått ro och träffat farfar? Jag undrar även var jag kan ha tappat det fina guldarmbandet med en röd sten som hänge då det är värdefullt för mig,fick det av farmor. Tack på förhand för din hjälp och En ros till dig! Kram Niina

Hej Niina! Det som hände din farmor är tyvärr vanligt men hon är inte bitter eller besviken på dig eller på hemtjänsten då hon vet att det är svårt för dem att jobba med de korta stunderna de har och hon vill inte att du ska ha dåligt samvete för detta! Hon har gått över, träffat sin man och sin familj och vänner och hon har det bra! De ler och vinkar till dig- de mår bra! Kan du beskriva armbandet och var hade du det sist? Tack för rosen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *