Marijona, ja jag vill…

Hej Marijona! Tack før tidligere svar ang. min gåva..å svaret er JA..jag vill vidareutvekla det, det ær en gåva jag fått av en grunn..å man får inte en sån utan att man ska bruka den till något. klart jag är lite rädd, det er okänd grunn fast jag haft det hela livet.. men det värklar utveckla sig mer å mer å bli starkare å starkare, så om du kan hjälpa mig att komma vidare å om du kan hjälpa mig med mina frågor som jag helt säkert kommer att stå framför, så vore jag väldigt tacksam. (du har min mail om du vill svara privat, detta är upp till dig) Tusen tack Maria

Hej Maria! Skickar ett brev till dig via din e-mail och jag ska hjälpa dig så mycket jag kan! Tack för förtroendet! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *