(Marijona) Re: hela min själ skriker!

Tack för ditt snabba svar! Det hela är ju så himla komplicerat, för det mesta är det det ekonomiska som ställer till det och just därför undrar jag om jag borde plugga men flytta?? Jag har ju för bara 2 år sen flyttat hit till Bollnäs från ett stressigt liv som gjorde att jag inte var långt ifrån att gå in i väggen, där jag pendlade 4 timmar varje dag för att jobba som barnskötare, dessutom har vi hus nu och jag vill absolut inte flytta från varken vårat hus eller min make…. Och OM jag inte pluggar vidare, får jag leva på arbetsförmedlingens ersättning på 2500kr/månad vilket inte räcker med makens inkomst. BLÄ!!! Men tackar iaf för ditt svar och ja jag får sätta mig ner och skriva för/nackdelar med plugg! Du ser inget annat när det kommer till denna situation? Mvh Carina W

Hej Carina! Jag ser dig plugga för det är nog en väg du väljer. Det är så dimmigt och oklart men jag tror det är för att du ska själv ska välja väg, jag får inte blanda mig i hur mycket jag än vill och försöker! Försök skriva ner för och nackdelar, det är det bästa tips jag kan ge dig i nuläget! Lessen! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *