Märkliga händelser i lägenhet-Vad är det?

Har varit med om några märkliga saker i lägenheten där jag bor med mina föräldrar. Förutom att jag ibland kan känna mig lite iaktagen finns mer fysiska händelser. En natt när jag såg på TV tändes en lampa i mitt rum, vid fotändan av bäddsoffan. En annan gång, på morgonen, satte en stereo igång sig själv när jag gjorde frukost. Någon gång har jag hört knackningar på toalettdören (min förra flickvän upplevde också detta)när jag borstat tänderna, och alla har sovit. Det finns en plats i hallen där jag ibland kan känna en närvaro nattetid. Det är så att jag ibland svänger till för att inte krocka i någon. En natt gick jag "igenom" konturen av en människa på min väg från badrummet på just denna plats. (Hann inte svänga undan den gången) Ytan var brunspräcklig och utan karaktärsdrag, men konturen var mänsklig. En annan gång vaknade jag och tyckte någonting stod vid fotändan av min bäddsoffa, där ingenting står nuförtiden. När jag satte mig upp försvann "det". Så jag undrar väl lite vad som kan tänkas pågå? Vänliga hälsningar Joakim

Hej Joakim! Ja…jag undrar också vad det är som pågår i ditt hus där du bor. Jag vet inte riktigt hur jag ska närma mig energin då den slinker undan hela tiden men ändå visar sig även för mig och jag vet heller inte hur jag ska beskriva utseendet heller då jag ännu inte kan bestämma vad det är jag medialt mentalt ser. För det första så kan vi konstatera ATT det finns närvaro och energier på plats men sedan att peka ut "vad som är vad" eftersom det rör sig om flera aktiva energier av olika former. I sådana här lägen och frågeställningar "önskar jag att jag varit på plats" för då är det mycket lättare att även kunna använda alla meiala sinnen fullt ut och ge fullständiga och tydliga svar. Om vi focuserar på hallen så finns där en sk "portal" men som även från en annan tid är en "Helig plats". För flera hundra år sedan…! innan det fanns hus där du bor har ett tidigt folkslag vandrat och bott på denna plats och vi pratar nu om arkeologisk tid och urbefolkning. (min första tanke var att det måste finnas ett museeum i närheten pga den infon jag får och att detta påverkar mitt seende). Detta folkslag har genom alla hundratals år som gått lämnat sk "levande avtryck" just på denna plats på marken där huset står i nutid och denna energi sträcker sig upp som ett rörtunnel av energi och i rakt led upp genom huset. Därför väjer du för denna plats då den du känner är en slags väktare över denna heliga plats från denna tid. Skulle du syna dess utseende så skulle vi undra är det en neandertalare eller vad??? men faktum är att jag aldrig stött på detta tidgare såhär i en lägenhet utan bara ute i naturen vid ska fornplatser eller minnesplatser där dessa kan uppträda i forma av väktare eller avtryck. Tyvärr kommunicerar inte denna så jag kan förstå och jag får inget namn jag kan tyda då …vad ska jag säja…inte förstår.Jag tycker detta är smått fantastiskt och skulle gärna vilja att du läste och forskade lite i fornnordisk historia från bronsåldern och däromkring för att se hur och vilka folkslag som vandrade där du bor på den tiden. Finns det fyndplatser i närheten??? Återkom gärna om detta och ta mig på orden:SÖK FAKTA!!! Dels för att jag själv blir nyfiken vad detta är och handlar om. Jag kan dock inte uppfatta att detta är något "farligt eller ont" utan i grunden handlar om en sk "skyddad plats" och kommer så vara i tider och denna har en funktion som väktare. Kan vara en gravplats under husgrunden. Det du kan göra är att be denna vänligt stå utan för huset eller i en annan tidssvär så du slipper känna dess närvaro. Man brukar faktiskt kunna komma fram till en lösning sk kompromiss dvs "du får gärna vara kvar och vakta ditt, men håll dig gärna i en dimension så jag inte känner av dig"och så ber man Ljusänglar förmedla denna info. Och…eftersom det finns en form av portal så kan även andar från andra tider och dimensioner slinka igenom och du uppfattar dess närvaro. Detta kan man faktiskt också be en Ljusängel att tala om för denna väktare att hålla denna portal helt stängd för obehöriga.Ytterligare en kompromiss. Sedan har du ju guider liksom andra i din familj och dessa känner du av, samt att det finns avlidna anhöriga som tycker om att visa sin närvaro med olika fenomen. Så…det blir lite svårt för mig att focusera på allt. Ett annat tecken på att det finns sådana sk "portaler av Heliga platser" är när det blir mycket fenomen och störningar med det electriska. Tv,radio,ipods mobiler och telefoner,datorer osv kan "balla ur" mellan varven och snabbt laddas ur eller ha störningar. Fundera på det jag skrivit även om det låter helt osannolik och se om du kan hitta rent arkeologisk fakta över platsen du bor på och återkom gärna med vad du nu kommerfram till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *