Måste få svar!Fråga besvarad 2013-10-01

Hejsan! Jag har på senaste tiden haft två väldigt obehagliga drömmar. Kan berätta om dom.

Första:

Jag drömde att jag var död, eller jag hade den känslan Det fanns 4 personer i drömmen jag visste vem det var. Alla dom personerna jag träffade hade dött och dom berätta inte hur, utan jag visste bara hur dom hade dött.

Alla frågade om min hjälp i prncip bönade mig att hjälpa dom. Men det mest obehagliga var att jag satt sedan vid en mörk bil ute på en storväg vid skogen, jag satt längst bak på högra sidan vid däcket på huk. Min syster kommer då till bilen och säger ‘Jag har varit med om detta innan och överlevde, jag har dött i bilkraschen. Du måste hjälpa mig’ Jag blev jätterädd och grinade och skrek hon bad mig verkligen hjälpa henne och sedan tittade jag ner på marken och tog i något ‘köttigt’ efter en stund förstod jag att jag tog i hennes kroppsdelar. Jag fick panik och skrek, min kille kom då in i drömmen i form av en ängel och sa ‘Du måste förstå att du får inte vara här, hon har dött du måste släppa taget’

Sedan vaknade jag utav att Mathias väckte mig pga av att jag skrek osv. Sedan ringde jag min syster men kom bara till mobilsvar och samma med hennes kille, då smsade jag och frågade ‘Åker du bil?’ Hon ‘Ja vadådå?’ Så ringde hon upp och jag berättade allt och dom åkte på en sådan väg som i drömmen och hon satt längst bak till höger. Men dom kom hem oskadda.

Andra drömmen:

På morgon skulle min kille till jobbet klockan var då 6 och jag somnade om och jag tror jag var i halvvaket tillstånd jag vet inte..Men jag sov och vaknade vet inte om det var i drömmen eller verklighet men jag kollade på mina armar som låg på mitt täcke och jag försökte röra dom och kände att jag gjorde det men jag såg att dom var helt stilla. Då blev jag svinrädd och hörde en barnröst vid gardinerna i rummet och försökte kolla dit men mina ögon var så slöa för jag var så trött så jag kunde inte hålla upp dom, sedan somnar jag om och vaknar igen och samma sak händer med armarna men då är det en slags tjej där som sliter och håller mig kvar och hon har ett riktigt obehagligt utseende. Detta händer ungefär4-5 gånger att jag somnar om och vaknar.

Sedan händer samma sak igen men jag hoppar ut ur sängen och drar mig på golvet framåt och försöker att inte somna om igen för det är som då varje gång jag blinkar hårt så faller ögonen igen och jag vaknar i sängen och kan ej röra armarna och tjejen är där igen. Till sist vaknar jag på riktigt men kan andå inte avgöra om det är dröm eller inte så jag kutar upp ur sängen ut i köket och ut i vardagsrummet och blinkar hårt och då förstår jag ‘nu är jag vaken’

Vad betyder dom här drömmarna och varför drömmer jag dom? Förstår inget alls utav dom, jag har en bibel i rummet iallafall. Försöker någon visa mig något eller säga något isåfall vem och varför på detta sätt?

Snälla jag är jätterädd och vill gärna veta snabbt vad detta är! MVH Therese

     Frågan insänd den: 24 Maj, 2013

★ Fråga besvarad 2013-10-01

Hej Therese!

Jag sitter och går igenom frågor som blev insända till frågespalten i Maj Juni och Juli och eftersom det inte var jag EeWeeM  som då var den som besvarade frågor i frågespalten så blir jag lite osäker kring vissa insända frågor eftersom de var sända till det tidigare mediet som svarade på frågor.Jag vet inte om vissa frågor redan kan ha fått sina förklaringar så därför väljer jag att ändå publicera och bekräfta att jag läst dem.

När jag läser detta om dina drömmar så undrar jag om du kanske redan har fått detta besvarat här i frågespalten även om jag inte har hittat något som tyder på det eller att du har hittat någon annan person som du vänt dig till och fått svar.

Men om du känner att det fortfarande  är aktuellt att du vill ha något form av svar  eller tankar kring dina drömmar så är det bara att du skriver det och skickar till mig på frågespalten så kan jag gå tillbaka till denna fråga och uppdatera svaret med ett tillägg .Du behöver alltså inte sitta och skriva allt igen.

Fundera på saken och hör av dig igen om du önskar att jag skriva något kring dina drömmar.

Ta hand om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Ett svar på ”Måste få svar!Fråga besvarad 2013-10-01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *