Måste få veta

Måste få veta bla drömde om att min morfar död sedan 1987 kom hem till mig för att se min son som när jag drömde var ca 1 månad, han rörde vid hans panna och bröst mumlade något log och gick, varför är det min sons skyddsande. Sen har jag mer och mer på kvällen när jag nattat den lilla på 4 månader tittat på honom och tänkt på hans farmor som vi desvärre inte haft kontakt med på snart 2 år och jag får en starkare och starkare känsla av att det hänger på mig det är jag som måste göra något för att bryta isen, min tanke är att bara åka hem till henne och säga här är ditt barnbarn är detta rätt sak att göra, är det jag som måste bryta isen och kommer hon att ta emot mig och acceptera mig igen, snälla jag blir så ledsen. Lisa

Hej Lisa! Din morfar har tagit på sig rollen som guide till din son- härligt! Det är som du säger att det är upp till dig att bryta isen men jag kan inte säga hur det blir men jag tror att oavsett vad som händer är det dax att ta tjuren vid hornen- på gott eller ont. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *