meddelande via dröm?

Min mormor dog 2006 i cancer. Hon trodde ända in i det sista på ett liv efter döden. Min mamma är svårt psykiskt sjuk och jag har sett henne vid korta tillfällen sist, kring mormors bortgång. Hon var en sorglig syn.Har ingen kontakt med henne. Häromnatten drömde jag att jag befann mig i mormors lägenhet. Väggar, tak och golv var kritvita. Allt var så ljust…mormor var där med. Hon log åt mig. Gnistrade av utstrålning och visade mig min mamma. Min mamma var ett vrak som jag uppfattade vara besatt av demoner? (splittrad iaf) Jag fick uppfattningen att mormor skulle ta hand mamma numer. När jag vaknade hade jag sån ångest, att jag börjar tro att min mamma kommer att ta livet av sig snart. Kan du ge mig bekräftelse på om jag har rätt eller fel. Vad menas med drömmen?

Hej! Vad drömmen betyder för dig kan bara du svara på men för mig låter det som om din mormor är hos din mor för att stötta och hjälpa henne på hennes väg. Du vet redan svaret på din fråga och jag vill inte ta upp det här då det är lite privat. Du får skriva till min mail om du vill prata mer privat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *