Medial el Siarförmåga??

Hej igen EeWee.. Tack för svaret jag fick av dig om mina kraftdjur. Nu är det så att jag har en till fråga.. Jag har funderat litegrann på om jag kan ha en medial förmåga eller siarförmåga.. Tex spå mm. Jag har försökt och spå och det har funkat flera gånger.. Så kan de vara så att jag har ngn speciell förmåga..??

Hej Rebecca! Det jag kan uppfatta är att du genom att använda olika redskap kan tolka bilder och symboler tex genom tarotkortlek,som också kan vara ett sätt att få kontakt med andevärlden eller dina personliga guider. Dessa kan genom tarotorten ge svar.Pröva!!! Sedan finns det ju många olika redskap man kan använda sig av beroende på vad man är intresserad av. Det kan vara kristaller,pendeln,tarotkort(som jag nämnde först)nummerologi,astrologi,runor,kaffesump…osv osvosv. Det gäller att hitta det redskap som ligger dig själv närmast,som du själv tycker är interessantast och faller dig i smaken samt som för dig ger bäst resultat. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *