Medial förmåga och robotar???

Hej! Jag har en lite knäpp fråga, och det är inget akut på något sätt – jag undrar helt enkelt om jag har någon medial förmåga att tala om, och hur jag i så fall ska utveckla den – till det bästa för både mig och andra i så fall? En annan sak: min fascination för robotar och artificiell intelligens – jag har en konstig känsla av att jag är menad att arbeta med detta på något sätt för att "betala en skuld". Är det så, eller har jag bara fått för mig det? Det verkar säkert som en jättekonstig fråga, men jag vill gärna veta…;) Kan du se svaret? Jag vet inte alls hur det där fungerar! Tack på förhand!

Hej! Du har absolut en medial gåva som du kan utveckla och lättast är om du går på kurs inom detta. Din fascination för just robotar ligger i din nyfikna natur och det finns inget som hindrar dig från att jobba med detta i framtiden. Det är bara du som kan hindra och stoppa dig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *