mediala förmågor

hej Jag måste bara fråga en sak ang mediala förmågor, det är så att jag tidigare haft mediala förmågor väldigt starka sådana men då var jag också tillsammans med en som trodde på sånt nu sen ett halvår tillbaka har jag inte känt av mina mediala förmågor vilket är synd men beror det här på något jag gjort som stängt mina förmågor eller är det bara det att jag är orolig för att min nuvarande sambo ska idiotförklara mig då han är lite av en skeptiker och lite rädd för det mediala som andar och liknande, han vet jag har tarot kort men konstigt nog har jag inte lagt dom sedan vi blev tillsammans visst kan jag märka lite vagt att det finns andar omkring oss men ingen ger sig direkt till känna mer ungefär som dom tycker att jag svikit dom mn jag vill ju så gärna behålla min mediala gåva jag troligen fått i arv från min mor och hennes norska släkt där det funnits fler med förmågor inklusive min mor.

Hej! Den som kan hjälpa dig är du själv! Det är ingen annan som kan säga vad du ska se, vad du ska göra eller inte göra. Fundera på vad du vill och inte vill! Hör av dig om du vill bolla tankar osv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *