Medium på tv.

Jag vill börja med att påpeka att jag tror att det finns spöken och jag tror att det finns folk med mediala förmågor, MEN, jag undrar om det här med "Det Okända" och "Akademien För Det Okända" på tv, verkligen är helt äkta? Det känns som att det är mycket överspel för att göra bra tv. Och en annan sak jag undrar är, hur reagerar spöken när kameror är närvarande? "Gillar" dem verkligen det? Hoppas på svar, vänliga hälsningar /Marie.

Hej Marie! Jag ska faktiskt erkänna att jag ALDRIG sett något av de programmen som du berättar om även om jag hört om dem av andra.Så egentligen kan jag inte uttala mig om dem. Jag får väl sätta mig ner och se vad det är för något. Men jag personligen är lite skeptisk när man gör andlighet till något komersiellt blaj som det lätt kan bli, för att få bra tittarsíffror. Vad gäller andar och deras medvetenhet om kameror osv så tror jag inte det spelar någon roll eftersom de antagligen inte ens är medvetna om vad som är kameror eller inte då de lever i en annan svär. Hade det däremot varit naturväsen eller andra väsen så hade de nog gett sitt tycke i det hela. Och det hade märkts.Att "slå ut" electricitet är inga problem för vissa väsen och naturväsen. Och kameror och filmutrustning utan ström/electricitet…ja då blir det inte mycket filmat. Men som sagt.Jag har inte sett något av programmen och brukar undvika se sådant eller liknande då jag personligen mest blir irriterad och inser att det är inte så konstigt om människor i allmänhet tycker andlighet eller att vara medium är helskumt och rent hokuspokus. Det kan bli så fel fast de vill rätt. Och andra tycket det är jätteintressant.Vi tycker alla olika och tur är väl det. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.