Meningen med allt?

Jag har efter 34 år upplevt starka sanndrömmar och enorm intuition. Jag verkar dra till mig människor med mediala och andliga intressen. Hela tiden upplever jag saker som troligen är små paranormala fenomen…MEN, farmor som var så "öppen" kommer jag inte i kontakt med som gick bort för 2 år sen, även om hon vet att jag önskade att hon tog kontakt med mig från andra sidan. Jag känner mig så vilsen ibland. Vad är meningen i mitt liv vad gäller det mediala?Är det meningen att jag ska/kan utveckla min förmåga och varför? Varför drar jag till mig alla dessa människor? I frustration ropar jag ut frågor till avlidna och möjliga guider men jag får aldrig nåt svar eller bekräftelser som jag kan tyda…. Känns som jag förhoppningsvis kan söka svar hos dig. Det känns VIKTIGT i alla fall men jag vet som sagt inte vad det är som skapar mitt sökande;( Varma hälsningar från Pigan

Hej Pigan! Kan du skriva till min mail? Lättare att hjälpa dig där! Jag kan försöka hjälpa dig om du vill men det är du som får jobba mest! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *