Mer information om följdfrågan!

Hej! Klantigt av mig att inte vara mer specifik, min första fråga hade rubriken "vem var pojken som tittade på mig", och datumet den kom in var 2007-10-26. Tacksam för svar!

Hej Julia! Jag får fortfarande sagt att denna pojke hör till familjen ni var till dvs "familjen och huset".Han verkar vara tillhöra släkten till dem. Det namnet han använder sig av är Andreas/Andre/Andrew/lite oklart i kommunicationen då hans tal översätts då jag uppfattar att han har ett annat språk/dialekt så min guide får översätta. Det namnet är hans andenamn och för mig visar han sig som en ung man med guldbrunt lockigt hår och nötbruna/lite gröna ögon.Men när han visar sig för familjen visar han sig som ett barn. Varför vet jag inte.Jag uppfattar heller inte vilken slags relation han har till familjen mer än "släktskap". Han favorit sysselsättning som levande var att tälja figurer/djur i trä.Han tyckte även om att fiska. Det är svårt att kommunicera med honom och mycket blir otydligt och svårt att översätta.Jag hoppas du ändå kan lista ut vem detta kan vara. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.