Mer om mannen som hämnas

Han återkommer och blivit starkare även fast vi ber så är han kvar och påverkar oss med stress och huvudverk… med tanke på att du bor i östergötland och det gör även jag närmare sakt jag bor i Norrköping så tänkte jag om vi kunde ses eller höras av via tele och det e tacksamt om vi kan få kontakt snaras behöver hjälp han e mycket intesiv nu . mitt nummer xxxxxxxxx mvh petra

Hej Petra! Jag förstår att ni upplever siutvationen jobbig och det enda rådet jag kan ge är att stå på er och be och be och be och…tala om för honom att om han inte lämnar er ifred så gör ni en polisanmälan! Jag försår att du väldigt gärna vill ha kontakt med mig privat,för hjälp men tyvärr måste jag dra en gräns någonstans. Jag får otaliga mänder frågor från er frågställare om jag bla vill göra privata sittningar,göra hembesök,ha mejlkontakt,telefonkontakt osv. När jag gick med på att svara på frågor i frågespalten gjorde jag klart för Patrik som är ansvarig för spökwebben att jag INTE kommer engaera mig privat vid sidan mer än de frågor jag hinner svara på via frågespalten. Detta pga det helt enkelt inte finns tid för detta. Jag skulle kunna ägna 24 timmar om dygnet och ändå skulle inte tiden räcka till för alla som villa ha "privat hjälp" vid sidan om. Och den lilla tid jag har räcker inte ens till att besvara alla frågor som strömmar in. Så mitt råd till dig är att antingen tala om för honom att ni tänker polisanmäla honom! om han inte lämnar er ifred eller att ta kontakt med föreningen DUVAN där det finns ett medium jag varmt kan rekomendera som ÄR tillförlitlig.(Fåga efter Sirkka_Lisa) www.duvan.org/index.htm (som finns i Östergötland) Och be och be och be!!!om och om igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *