Min 3 åriga döda farbror!

Hej Evy! Jag har hört mycket om dig, och blev lite nyfiken och skulle vilja veta om du kan se min 3 åriga farbror. Han hette Kiomarz Esfandairi Doulabi. HAn dog när han var 3 år gammal. Han ramlade i en pool och drunknade! Jag vill veta om du ser honom och isåfall vill jag att du hälsar honom att hans bror Manoochehr har fått 2 barn ena MAhtab o andra Mohammad som tänker på honom jätte mycket! Och älskar honom! Kram Mahtab

Hej Mahtab! Ser en kille vid din sida, en busig sådan! Han busar, springer och gör allt som barn i hans ålder gör! Han håller koll på er och han vet om att hans bror blivit pappa. Han slänger kyssar till er, skrattar och rultar iväg! Kram! Ps hoppas du har hört bra saker om mig!ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *