Min avlidna pappa

Hej! När jag var åtta år gammal så miste jag min pappa i cancer. Detta har varit väldigt svårt för mig under åren som gått. Idag är jag 18år men sorgen är fortfarande lika stor. Jag undrar varför "hör" inte min pappa av sig till mig? han har aldrig visat sig eller nått. Jag tror ju på "spöken" och jag är inte rädd för det. Så det känns många gånger som om han inte finns till när jag behöver han. Är han med mig och min familj? jag har förträngt ett minne från efter han gick bort men min familj har berättat; jag vaknade av att min pappa satt på sängkanten, så jag hade skrikit. Detta har jag bara svagt minna utav. Sen så drömde jag också för ca 2år sedan att jag fick ett telegram eller nått slags medelande ifrån min pappa och mina två halvbröder som också gått bort. Där det stod; oroa dig inte, vi mår bra. Eller nått sånt. Var detta ett medelande från min pappa? jag vill verkligen veta ifall han är med mig eller inte. Vakar han över oss? hör han mig när jag pratar med han? min pappa var min bästa vän och det skulle betyda jättemycket att får reda på svaren. Mvh Sabina

Hej Sabina! Du har träffat honom och det är det minnet du förträngt. Du bör ta dina drömmar och tankar på allvar! Din far finns alltid där för dig men han finner inte behov av att alltid visa sig för dig då du själv har svaren på dina frågor. Du behöver mer bekräftelse än att han visar sig för dig!Prata du med honom han hör allt du säger! Han kommer alltid att vara din vän och finnas där för dig! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *