Min dotter..

Min 13 åriga dotter sa till mej när vi var på kyrkogården att hon hör dom som ligger där.Jag visste inte vad jag skulle svara o sa att det var nog dom andra besökarna hon hörde men hon sa att det var dom döda hon hörde. Hon bor hos sin pappa och är här hos oss 2 helger i månaden, när hon ringde i dag sa hon att när hon e ensam hemma hör hon att någon kallar hennes namn fast hon e ensam hemma.Hon tycker att det låter som en tjej. Hon har även sett en katt en gång när hon skulle sova men när hon tände lampan var där inget. Hon e rädd! Kan du se om hon e mottaglig för andar och isåfall vad har du för råd till henne?? Jag har sagt att nästa gång ska hon säga att hon vill bli lämnad ifred för hon blir rädd och även att hon kan be dom att gå mot ljuset. En fråga till :Vem kan det vara som e därhemma?? Mvh Maria

Hej Maria! Jag kan uppfatta att din dotter har en del medialitet kombinerad med fantasi som förstärker effekten.Vad jag menar är att visst kan hon uppfatta och känna närvaro av energier men hon lägger gärna till "lite extra" för att det ska bli "mer intressant" och resultatet blir istället att hon skrämmer upp både sig själv,andra och får svårt att urskilja vad hon EGENTLIGEN så eller hörde. Detta kommer hon antagligen växa ifrån allteftersom hon mognar. För är man medial och upplever saker blir det ointressant att lägga till eller göra siutvationer man upplever "mer intressanta" då det gott och väl räcker med det man faktiskt upplever. Jag säjer detta till dig för att göra dig medveten men känner ändå att det inte är något du behöver lägga på hennes axlar eller ifrågasätta.Hör på det hon säjer,lyssna men lämna det därvid då jag upplever att hon använder det "andliga" för att få uppmärksamhet av dig.Det blir lite mer än vad det är. Jag tror inte ens hon är medveten om att hon gör såhär men allteftersom hon mognar kommer hon hålla sig till det som hon verkligen upplevt. Jag upplever också att hon testar dig genom att påtala sin andlighet som hon ändå uppfattat att du är intresserad av och tror på.(även det är hon inte medveten om) Jag tycker du ska ta allt med en nypa salt men ändå inte ifrågasätta.Stå stadigt.Om du håller dig lugn och lagom "undvikande" kommer hennes rädsla att avta och även behov av att "berätta diverse händelser" – som inte riktigt stämmer/blir värre än vad det är. Hur jag än vänder och vrider på alla din frågor så kommer detta jag skrivit tillbaka hela tiden.Du kommer antagligen inte att hålla med mig men fundera på det jag skrivit ändå. Hör gärna av dig igen om det är ngt som är oklart eller ngt annat du undrar över ang det jag skrivit. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.