Min dotter.

Hejsan, tack för en härlig sida, min fråga gäller min dotter som dog under förlossningen för fem år sedan, kan du se om hon besöker mig ibland, nu när jag vet att min farfar är här så kanske de är här tillsammans?? Tack på förhand fredrik.

Hej Fredrik! När jag ställt frågan om din dotter så skedde följande: En ung vacker kvinna framträdde som renaste ande och kallar sig Amanda. Hon visar en minnesbild på ett litet barn som bärs bort och säjer att det är hon som inte kunde återfödas. Hon visste redan innan att hon inte skulle komma att leva. Detta har ändå fyllt ett viktigt syfte för henne och varit en erfarenhet för er,om än smärtfylld. Eftersom hon inte hann leva och växa upp har hon valt att anta sin ande form och visar sig som en ung vacker kvinna med halvlångt brunrött hår och blågröna ögon.Hon har lite fräknar. Hon vill inte att ni ska var ledsna eller fundera för mycket på det som hänt utan vill säja att hon älskar er som om hon hade fått leva med er och att ni redan har träffats i tidigare liv och känt varandra innan. Hon följer er nu som vuxen kvinna och beskyddare tills den dagen hon kommer att återfödas igen. Jag förstår om detta inte var riktigt det svaret du väntat dig men vill ändå framföra detta då det är såhär andra sidan kan fungera. Känner du en lukt av liljekonvalj,rosor eller citrongräs så är det hon som gör besök,men inte som barn utan som vuxen ande.Amanda är hennes namn. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *