min dotter

hej den 26/5 skulle min dotter ha fyllt sex år, när jag var på väg att åka ut till hennes grav så fick jag plötsligt en känsla av kalas som man får när man är på eller på väg till ett kalas, jag fick en känsla lite senare av det måste ha varit min dotter som förmedlade den känslan och ville göra mig uppmärksam på att hon var med mig då. stämmer detta?? mvh fredrik

Hej Fredrik! Javisst var din dotter som kallade på din uppmräksamshet, att hon var med dej! obs: Här är du alltså på väg tlll hennes grav" När känslan bytts ut att du är på väg till ett kalas! Det känslan förmedlades till dej av din dotter då hon ville se pappa glad, och hon vill visa dej att hon har det fint, och är glad, och mår bra! Ta detta till ditt hjätra! Din dotter finns ofta med dej Fredrik! MVH: Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *