min dotter

Hej! vill börja med att tacka så mycket för tidigare svar! Ni är bäst! Till saken: min dotter vaknar på kvällarna efter att ha sovit en stund och gallskriker. Hennes ögon (har aldrig sett det förut) är fyllda av rädsla och tårarna sprutar. Har gjort så några gånger nu, är det mardrömmar eller är det nåt obehagligt som besöker min lilla vän. Vill inte att hon ska vara rädd!

Hej! Finns det en annan plats hon kan sova på? Prova detta isf för att få fram om det är mardrömmar eller om det är platsen. Är det mardrömmar rekommenderar jag att ni köper en drömfångare och hänger den vid hennes huvud. Skulle inte något av detta hjälpa behöver ni en rening och då tycker jag ni ska vända er till Benny och Lisbeth då de är de bästa på detta! De rensar här många gånger… Hör av dig! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *