Min dotter är otröstlig…- Fråga besvarad 2014-05-12

Hej EeWee

Vet inte om du kan hjälpa mig med detta, men försöker iallafall. Du var den första jag kom att tänka på eftersom jag skickat en fråga till dig vid ett annat tillfälle och fick ett sådant bra svar att jag kunde gå vidare med ett mycket lättat hjärta 🙂 Nu till min fråga: Jag var nere i källaren häromkvällen och skulle hämta upp min dotters My Little Ponny saker, de blev ned ställda där för något år sedan då hon bytte rum, men jag kunde inte hitta dem!! Jag tänker snart ihjäl mig om vart de kan ha tagit vägen. Min dotter är så fruktansvärt ledsen eftersom hon fått en del av sakerna av sin farfar som precis nyligen gick bort. Det gör så ont i mig att se henne så ledsen.
Ser fram emot ett svar <3
Önskar dig härliga soliga vårdagar

Lotta

Fråga besvarad 2014-05-12

Hej Lotta!

Det gör mig glad och varm i hjärtat att höra att mitt svar någon gång tidigare har hjälpt dig.Tack för att jag får veta det. ♥

Jag har alltid haft svårare att hitta bort tappade föremål såvida jag inte får hjälp av någon hjälpsam ande som pekar ut vad jag ska beskriva. Det är vad som händer denna gång. En äldre man i 65-67 års åldern med silverfärgat hår och vit välstruken skjorta och mörkbruna finbyxor visar mig en kartong med ett stort rött S på som det märket som är på vissa skridskor /skridskokartonger från 80-90 talet. Och en röst som säjer “bakom skridskor finns rosa och lila hästar…” ?

Och det är allt.

Jag hoppas du kan få ut något av detta. Lycka till! 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *