Min dotter../vem är hos oss?

hej, jag undrar om du ännu har svårt att länka till oss.min fråga var ställd runt 18.2.08.minns inte exact datum. mellan 15.e och 22.2.jag är ju inte åsa med gubben i källaren:) vår gubbe heter knut-erik.:). Tror jag undrade om vi har aktivitet i huset än eller om reningen lyckades.

Hej Åsa! Vad jag kan se bland de obesvarade frågorna så kan den frågeställningen du nämner, ha försvunnit i serverkraschen vi hade för en tid sedan,så den kan jag inte besvara. För att kunna ge dig ett svar som stämmer överens med hur det är här och nu önskar jag att du återkommer så fort som frågespalten öppnas igen och man kan skicka in nya frågor igen. Av det jag kan uppfatta är att reningen fungerat för de energier den var avsedd för men att det kan ha tillkommit nya sedan dess. Du behöver lära dig stänga igen och sätta gränser så nya energier inte kan komma in. Annars är det lätt att du upplever att "det aldrig försvinner eller känns bra" och inte kan avgöra om det är gamalt eller nytt.Förstår du vad jag menar. Återkom när frågespalten öppnar och berätta gärna hur du själv upplever det just "här och nu". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *