Min dotter../vem är hos oss

hej,jag har ngra frågor med samma "tema" obesvarade. Därav frågar jag igen :). Jag undrar främst om vi har aktivitet kvar i vårat hus. Jag upplever det så!,du har haft bekymmer att länka till oss senaset gånger. Du skrev jag måste stänga av så inte nya energier tränger in . MEN HUR gör man det??Och varför kommer de till oss/mig? Tacksam för svar. Mina barn vaknar 1000 gånger varje natt och jag börjar vara trött.. h:åsa

Hej Åsa! Tyvärr kan jag återigen uppfatta att det är rörigt med energier hos dig.Jag uppfattar också att du börjar "tappa intresset" och tröttna,som du själv säjer och mer eller mindre "ge upp". Gör inte det!Det är exakt det dessa energier vill! Eftersom du nu prövat under en tid att bli av med närvaro och energier och de ständigt kommer tillbaka(och du har verkligen varit duktig och kämpat!) så vore det bästa att få ett medium hem till dig som på plats dvs (utan närmare information om hur det är i erat hem och vad som hänt) får skapa sig en egen objektiv medial syn på siutationen i ditt hem och utifrån det, med ny energi och nya krafter ta i med hårdhanskarna på dessa envisa energier, då jag kan uppfatta att vissa är sådana "som kommer tillbaka". Ni bör tillsammans gåigenom bla husets historia. Platsens historia. Vad har du för inredning,möbler,antikviteter?Smycken,ärvda saker? Var finns portalerna dvs ingångarna som drar in energier eller vem i eran familj är det som fungerar som "energimagnet"? Gå igenom ALLT en gång för alla! och sedan be detta medium under en eller par gånger verkligen rena från grunden, och sedan när allt verkligen är "tomt"(ja släng ut även guider!nära och kära!)så kan denne stänga det som "drar in". Från punkt noll kan du sedan bjuda in endast de du vill ha in i ditt hem. Ibland behöver man göra en sådanhär drastisk rening och kasta ut allt inklusive sina guider för att veta vad som är vad och kunna känna skillnanden, då vissa energier så lätt luras och skapar illusioner. Det är nog vikigt att du nu gör på annat sätt istället för att kämpa själv och bränna ut dig och ta in hjälp! Det är det råd jag kan ge dig. Skickar med några länkar där du kan finna seriösa medium: http://www.humandelight.se/page3.php http://www.oppnaspiritualister.se/ http://andlighet.se/node/3305 Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *