min dotter/vem är hos oss

hej, jag såg ditt svar nu först. jag fick svar på en del 071126 och min andra fråga ang om andra i vår familj är öppna eller om det är bara min älsta dotter och jag?den frågan ställde jag 071208. I NULÄGET undrar jag även om du kan känna om vi har aktivitet hemma ännu eller om reningen har lyckats.Jag tycker det är oroligare hemma hos oss än hos ex mina föräldrar.Där jag nu sitter och skriver till dig.Svårt att förklara men det är som det skulle vara ett svagt brus hela tiden hemma.även min yngre dotter har stannat upp med blicken på samma ställe som den äldre gjort.hon kan dock inte prata så jag vet inte.. Däremot 3åringen pratar hela tiden om "malin" han är med över allt.Men hon blir så rädd då han säger böö åt henne på natten.ibland frågar hon mig om någon kommer in i rummet inatt då vi skall gå och lägga oss.jag vet varken in eller ut mera.Har försökt ignorera allt i månader men jag känner nog mig iaktagen än.varför följer inte den känslan med då vi reser bort?brukar inte släktingar följa med? Blev lite rörigt det här..be mig vara tydligare om du inte förstod.

Hej Åsa! Skulle uppskatta om du kunde återkomma med en ny fråga då jag helt enkelt inte kan få någorn länk till varken dig eller där du bor. Ibland kan det bli så.Gör ett nytt försök så ska vi se om jag kan hjälpa dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *