Min egen ande

Många har beskrivit andar på den här sidan. Men ingen har sett sig själv. I somras läste jag flera berättelser om folk som sett andar och spöken här på Spökwebben. Jag är inte någon som tror på spöken, men blev ändå lite rädd. De här berättelserna påminde mig om ett tillfälle för inte så längesedan (Hundralappen i fickan :D). Men en vecka senare mindes jag en sak till. Jag har inte hunnit lägga upp den men nu kommer den: Jag och min familj var på semester, jag vet inte när och var. Jag var väl ungefär fyra. Vi var på ett museeum och jag kollade liksom bakom tavlan (som stod på hjul en bit ifrån väggen). Och vet ni vem jag såg?! Mig själv!!! Jag gick till andra sidan tavlan, och nepp – ingen spegel. Jag kan ju ha drömt det här, eller föreställt mig det för jag har ingen direkt bra bild av det här. Men jag minns känslan av upplevelsen – en härlig känsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.