min farfar igen..

hejsan! har innan frågat om min farfar är hos mig, nu gäller det honom igen, men denna gången, jag har bråkat med min farmor.. vet inte om du kan se detta… men håller han med henne eller försöker han göra det bättre på något sätt? känner att hade min farfar levt hade inte detta hänt, samtidigt säger något mig att farfar vill fixa detta. hoppas du kan hjälpa mig. /Emma

Hej Emma! Din farfar ser saker och siutationer, ur ett helt annat perspektiv än vi som lever. Jag får sagt att ni är två envisa kvinnor båda två. Istället för att träta om vem som har rätt eller fel,si och så som bara skapar osämja och dålig stämmning så verkar din farfar inte tycka någon har rätt utan att ni behöver komma på en helt annan lösning,en helt ny tanke,en helt annan väg. Sedan tycker han att ni borde göra mer roliga saker tillsammans,som att påta i en trädgård eller gå ut i naturen och njuta av livet eller bara sitta på en altan/balkong eller i en park och mata fåglarna. Det är svaret jag får utan att ha fått information om vad det sk "bråket handlar om". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *