Min farmor.

Hej. Såg en artikel på aftonbladet om ställen det spökar på och så hamnade jag här. Jag vill fråga om en sak som hände för över tio år sedan. Min farmor och jag stod varandra otroligt nära, hon var djupt troende och en av hennes högsta önskningar var att se mig konfirmeras (och det skulle jag aldrig gjort om det inte var för henne). Men på min konfirmationsdag så faller hon ner död precis innan hon skall gå in i kyrkan. Jag står på andra sidan men fattar aldrig att det är min farmor och genomgår ceremonin. Sedan faller givetvis min värld när jag får höra vad som hänt. Den natten vaknar jag, tittar mot dörren och det är mörkt och skuggigt där längst borta. Tror att det står en figur i hörnet men säger till mig själv att det är min klädhängare. Men helt plötsligt kommer något ur skuggan.. jag blir rädd men ändå inte. Det är farmor och jag känner hur sängen sjunker ned och hon sätter sig vid mig som hon brukar. Hon pratar, men jag hör inget, det är tyst och stumt i rummet.. sen är allt över på en sekund. Känns som jag vaknar upp på nåt sätt, sitter och gråter med en telefon i handen. Hon hade pekat på den och vi pratade genom den men jag fick aldrig ut vad det var hon sa. Den natten sov jag hos mamma, jag sover aldrig med mamma annars! Jag var en tuff tonåring kan jag lova. Ganska många nätter efter det här så har jag vaknat av att det känns som en närvaro i rummet.. fast en tung sådan.. jag var "vaken" men kunde inte röra mig.. som jag trycktes ner i sängen och ville skrika men inget kommer. och sen helt plötsligt är allt lugnt igen.. förutom hjärtat mitt. Det var en kuslig känsla och har svårt att koppla den till farmor.. Jag vet inte vad det här är.. drömde jag eller kan det faktiskt vara något i samband med min lilla farmors död? Det hände för längesedan men minnena finns så starkt kvar! Mvh Cecilia

Hej Cecilia! Det är nu många år sedan det du beskriver hände och därför är det relativt svårt att länka till just den siutationen där och då,då mycket är förändrat sedan dess både i ditt liv och vad gäller din farmor. Jag får ändå sagt att din farmors livskraft var "på sista versen" redan ett par veckor innan din konfirmation och inom sig visste detta skulle ske, men hade "gett sig attans på att följa dig till din konfirmationsdag i kyrkan" då det för henne var väldigt viktig att få dig "välsignad genom kyrkan",på det sättet som man blir genom en konfirmation. Det betydde "allt" för henne och hon såg det som "ett sista uppdrag" i sitt liv. Även om hon avled, så följde hon din konfirmation och hela cermonin på plats,som ande. Hon hade Ljusväsen med sig som höll henne sällskap och gav henne "några timmars respit" innan hon följde dem till andra sidan. Detta skedde på natten efter att hon besökt dig för att ta farväl. Det hon då ville säja dig var bla "Ja det här blev ju inte riktigt som planerat men nu är du iallfall säker och gud välsigne dig mitt barn".Hon lade sin egen "blessing" över dig och följde sedan Ljusängalr till andra sidan. Denna information får jag av min guide då din farmor inte är kvar på andra sidan som ande utan har gått vidare som guide till någon annan människa som ska födas inom kort. Det är bara hennes minnesspår jag kan få kontakt med.Dvs den information hon lämnat kvar,efter sig från detta livet.Men även detta upplevs "fullt levande". Det andra du beskriver har ingenting med din farmor att göra utan handlar om sk "astral katalepsi". Detta fenomen kan upplevas fruktansvärt obehagligt och bla på de sätten du beskriver det. Det upplevs ibland som man har en "ondskefull ande som trycker ner en" eller liknande. Men egenligen är det "bara" att din egna själ gör astralresor och ditt medvetande vaknar till och blir medveten över att din själ är "på väg in" och givetvis uppfattar "du dig själv" som en inkräktare. Jag har svarat på liknande frågor som har med just detta fenomen att göra,i frågespalten. Fullständigt ofarligt men kan upplevas fruktansvärt obehagligt!. Man kan be Heliga Ljusänglar att göra så man slipper bli medveten om när man lämnar/kommer tillbaka från astralresor. Man kan också ge sig själv sk "flygförbud" för att slippa dessa fenomen. Det finns alltså olika "metoder" att använda för att bli kvitt fenoment. Du får återkomma om det är något mer du undrar angånde detta.Hoppas du ändå fick lite svar på dina funderingar,även om svaret dröjt… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *