Min farmor

Hej! Min farmor dog i år 2007. Var finns min farmor? Har min farmor glömd bort mig? Jag saknar min farmor. En natt drömde jag om min farmor som varit död i 2 år sen. I min dröm drömde jag att min farmor som dog i min dröm och jag var ju hon som dog. sen drömde jag att min farmor var hos mig och min farmor var glad att se mig. Jag kände att jag var trygg hos min farmor och vi var jätte glada att vi var tillsammans. Vad betyder det i min dröm?

Hej Mathias! Din farmor finns på den "andra sidan",där hennes själ är! Alltså i andevärlden! Ohhh nej då, din farmor har inte glömt dej! Hon ler så stort, och är så stålt och glad över dej! Hon räcker ut amarna mot dej och säger något som jag inte förstår! Men pratade hon ofta ett annat språk än svenka? Hon vill att du ska veta att hon älskar dej oerhört mycket! "" Min lilla "Ohsa" något sånt! Hon vet att du saknar henne, men att hon finns med dej talar hon om! Det var något alldeles speciellt mellen er två! Ha det så gott Marhias! MVH: Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *