min flickväns syster

Hejsan, min flickväns syster har gått bort endast 18 år gammal, kan du se hur hon har det, har hon gått över till andra sidan än, kan du se om hon har förstått att hon har gått bort?? varma hälsningar fredrik

Hej Fredrik! Jag kan faktiskt inte känna av din flickväns systers ande och jag får heller inte tag på henne. Vilket jag kan tycka är positivt då det visar att anden inte är kvar. Däremot svarar en av mina guider: "Alldeles för ung för att dö. Det var egentligen inte hennes tid. Hon blev direkt omhändertagen av ärkeängeln Chamuel som är en stark skyddsängel och står för Gudomlig Kärlek. Chamael bevakar och beskyddar avlidnas själar på deras resa efter döden. Han bevakade henne och såg till att hon med sitt ljusa hjärta kom till platsen av vila". Jag hoppas att det hjälper på vägen i sorgen även om det inte var mycket jag kunde få fram. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *