min första upplevelse

hej! jag tänkte bäretta om min första upplevelse. Den hende när jag var i 6-7 är gamall. jag var ledsän för att min gammel mormor hade dött innan jag föddes för alla säger att vi är så lika. Så då satt jag i min mammas säng med hand flatorna uppått. Jag hade händerna vilade mot madrasen, då så kenner jag hur någått tar tag i min ena hand som om någon håller mig i handen fast över sidan ligger på madrassen. Jag kände en kärleks full känsla som om hon försökte trösta mig!!! Det vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ingen inbilning jag vet att hon var där och tröstade mig. Jag tror att jag har någån andlig för måga men är inte säker. Ändel tror att barn ser andear betere än vuxna. Jag har sätt många andar sen des och jag är endå bara snart 13 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *