Min fråga ang min morfar

Heeej! Då var jag igång igen med mina frågor =) Fast nu ville jag bara kolla om min fråga försvunnit =) Min morfar gick bort för inte så länge sedan, jag undrade vad han gick bort av eftersom vi inte fått något definitivt svar på det, allt gick så fort. Jag talade med min morfar när han låg på sjukhuset, några dagar innan han gick bort, dock sa jag aldrig att jag älskade honom eftersom jag var rädd för att göra honom ännu mer ledsen. Jag hoppas bara att han vet om det. Om denna fråga bara är svår att länka till och inte kommit bort så behöver du inte svara mig på detta EeWee du har ändå så mycket som det är =) kramar i massor 😀

Hej Natte! Denna fråga är besvarad efter den första frågeställningen om du kikar i frågespalten! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *