Min fråga,varför blir den inte besvarad?

Hejsan, vet inte i vilken tur & ordning du besvarar frågor men jag skickade in en fråga ang min far i mitten av april nångång.. Har sett att du svarat på många frågor som blivit ställda efter min… Min fråga handlade iaf om ifall du kunde se vad min far dog av. Han dog när jag var liten och jag skulle väldigt gärna veta vad som hände. Tänker på han ofta och jag hoppas att han är med mig.. Susanne

Hej Susanne! Jag har nu uppmärksammat din fråga och den är besvarad efter den första frågeställningen från April. Vill bara tillägga att när det gäller "turordning" så existerar ingen sådan då det är jag som till större del får anpassa mig efter hur avlidna,nära och kära eller guider väljer att svara eller snarare NÄR de väljer att komma med budskap, då de oftast på just frågor om anhöriga inte gör det just när jag läser frågan. Därför att jag använder en metod där jag "lämnar frågeställarens fråga öppen" och sedan snällt får vänta tills någon behagar komma med budskap eller framträda. Ibland tar det tid dvs dagar,veckor,ibland bara ett par minuter eller timmar. Frågor jag tänker besvara, måste jag alltså läsa ett par dagar innan och sedan vänta på svar. Jag har alltid en hög frågor "hängandes i luften" som väntar på svar och vet aldrig när en ande vill ha min uppmärkamhet eller dyker upp. När jag möter en person öga mot öga har jag en annan metod där jag först bjuder in och sedan "drar fram" de som frågas efter pga tidsbegränsningen. Så gör jag inte när jag svarar på frågor via internet och denna metod känns mera riktig och "moraliskt rätt". Din fråga från April har jag läst då den kom sedan har den varit "hängandes i luften" i väntan på svar. Se vidare andra svaret. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *