min gamla hund

jag har nu en rätt märklig fråga : min gamla hund som gick bort i januari hade ,som ni säger, en önskan att jag och min fru skulle få ett barn ? frågan jag har är att hur det kan komma sig att just min gamla hunds önskan infriades ? satt häromnatten och lyssnade på låten " himlen i min famn" och fick då upp en syn som såg ut som att min gamle hund gick till s:te per och bad honom ge oss ett barn innan han gick genom pärleporten jag tänker på honom hela tiden ska ni veta en kväll under en övning räddadae han mig + en hel hemvärnsgrupp från att förintas för gruppchefen hade läst fel på sin karta och råkat leda in oss på förbjudet område där det vimlar av blindgångare från artilleri-beskjutning och han vägrade gå framåt utan helt sonika spärrade vägen för mig just som månen kom fram och lyste på ett par föremål som låg kanske ett par decimeter från oss… grupp chefen tog fram sin ficklampa för att se vad det var och beordrade oss andra att gå därifrån medan han markerade platsen den natten kände vi oss myyyycket små och tackade bamse många gånger för att han gjorde som han gjorde mvh ghostdog

Hej Ghostdog! Du har en mycket nära relation till din hund och fortsätt med att ha det! Ni kommer alltid att stå sida vid sida i alla de liv ni väljer att leva tillsammans. Det han gjorde för dig och dina vänner gör mig tårögd! Han stod dig väldigt nära och det visade han verkligen. Ha honom alltid i minnet, prata med honom, låt han vara delaktig i ert liv och en dag möts ni igen!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *