Min gamla låtsas pappa.

Hej. Jag skulle vilja fråga en fråga som jag har velat ha fullstänigt svar på i typ 7 år. Min låtsas pappa tog tydligen sitt liv hemma på toaletten. Vi hittade bevis på det. Han dog för runt 9 år sedan. sedan 2 år efter sin död, så väcktes jag en natt av att någon drog av mig täcket. Va svårt och tyda vem det va jag såg.men det stog någon och tittade på mig. Jag undrar om det va min låtsas pappa som ville nått? Har en känsla om det. Sedan undrar jag varför han inte ville vara kvar? Tacksam för svar MVH Sasa

Hej Sassa! Din låssaspappa bar på en stor tomhetskänsla av att inte höra hemma någonstans eller att han var "placerad i fel tid". Han försökte verkligen anpassa sig på alla sätt och "rycka upp sig". Han försökte motivera sig med att tänka på allt positivt han hade att uppskatta. Men känslan av tomhet tog överhanden och han orkade helt enkelt inte med detta. Han hade dåligt samvete för så mycket, tex att han inte kunna känna glädje,uppskattning för det han hade och kände att han drog ner stämmningen för andra. Detta blev för mycket för honom att bära. Han valde därför att avsluta sitt liv. Men ändå hade han en inre tro och bad till Högre väsen och Gud om att förlåta honom för hans tankar och handlingar. Han blev därför direkt hörd och omhändertagen av Ljusväsen som förde honom till vila på andra sidan. En plats för återhämtning och där man får "läka",tänka och förstå sitt eget värde.Där stannade han en tid. Närvaron du kände var för att han kom för att säja förlåt och att allt nu är bra.Han är nu på andra sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *