Min guid varnade mig för en ande.

Hej EeWee! Jag är en riktig nattuggla, vilket betyder att jag sover bort hela dagarna. Idag så vaknade jag av att det var någon som väckte mig eller försökte få kontakt med mig. Jag hörde att det var någon som gick runt i min lägenhet, in och ut ur sovrummet, runt i vardagsrummet och ut i hallen och sedan tillbaka. Det kändes som det var någon av mina guider som pockade på uppmärksamheten, att jag skulle vakna till och säga ifrån. Det tog lite tid innan jag fått upp ögonen, men jag sa ifrån med mitt sinne. Det försvann när jag hade fått upp ögonen och då rusade alla mina katter till mig, som för att skydda sig hos mig. Vem var denna ande och hur gör jag för att få bättre kontakt med mina guider!? Tack för ett oerhört bra jobb här på spökwebben. Mvh/ Emelie

Hej Emelie! När jag frågar om denna närvaro som du undrar vad eller vem det var så får jag inga svar.Jag kan heller inte uppfatta någon närvaro av något "främmande" här och nu. Men däremot får jag sagt att både dina djur och din närmaste guide försökte pocka på din uppmärksamhet och det tyder på att där dök upp en främmande energi. Tyvärr kan jag dock inte informera om vad eller vem här och nu. Det bästa sättet att få kontakt med sina guider är först och främst att be dem visa sig i en dröm så man kan få se hur de ser ut. Sedan kan man "bjuda in den guiden i ens aurafält". På det sättet ökar känsligheten och man blir mer medveten om dess närvaro och kan känna av dem mer tydligt. Man kan även ge guiden tillåtelse att få använda ens tankeröst för att komma med information. Allt handlar om att man själv måste bestämma hur nära och på vilka sätt guider "ska få" kommunicera med en, annars håller de sig en bit bort(håller sig utan för en persons aura) då de inte kan kliva över en människas fria vilja. Man kan även be dem om att vara mer tydliga med närvaro osv. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *