Min guide !!

Jag undrar hur det är med min Guide Zackarias??? Har han gett upp, eller hur går det för denne Frofet ?? Jag längtar efter honom ,och välkomnar honom med vidöppna armar, och hoppas han vill vara hos mej fortfarande! Jag känner som att det är ett svårt uppdrag för Zackarias , men hoppas han klarar av detta! """Namnet (Jeremiha) kan jag inte släppa !!!! Det känns som bommul i hela mej ,och skulle jag haft /fått en son nu så skulle han fått det namnet !! Nu är jag besvärlig kanske ,men jag måste berätta det här ,och fråga vad det det betyder !!! Kram EeWee och tack för att du ställer upp på allt!!!!Rosor i mängder till dej!!!

Hej Lisbeth! Jag förstår att du har många tankar och mycket att tänka på. Din guide finns fortfarande snett bakom dig på väsnter sida men har klivit ur din aura för att ge plats åt denna väldigt unga andeman som kallar sig just det du säjer. Jag vet faktiskt inte vem detta är men han känns som en del av dig?Jag vet inte om det betyder något för dig. Han är en del av dig.Han är ett med dig. Det här blev väldigt tungt och känslosamt oc jag vet inte varför jag plötsligt blir alldeles matt av både sorg och glädje och känner saknad och sorg blandat med glädje och trygghet och MYCET kärlek. Det känns som att du själv vet vem denna unga ande man är. Han finns vid din sida för att ge dig trygghet och mod,styrka. Han är ingen vanlig guide. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *