Min guide är en indian.

Min guide är en indian. Det är allt jag vet. Jag skulle vilja få kontakt med honom och få reda på hans namn. Kan du ge mig ett tips på hur jag ska få fram namnet? Är medation det som krävs? Sen så undrar jag om du kan se vem det är som envisas med att väcka mig varje natt minst 2 ggr. Jag känner inget obehag för denna ande, men jag förstår ju att det är någon som vill mig något, men jag vill veta vem det är, min mamma säger att hon oxå inte får sova på natten, vi vaknar vid ungefär samma tid fast vi bor en bit ifrån varandra. Kan det vara samme ande som besöker oss båda? Mvh Madelene ps. tack för all din hjälp tidigare

Hej Madde! Din guide som är indian har ett namn som betyder "Den som kan bära tunga stenar och ändå hålla huvudet högt med mod". Namnet är för komplicerat för att stavas och kunna uppfattas korrekt av mig genom min guide. Jag får istället en symbolbild hur han(jag uppfattar den som visar sig som en han,men det finns en hon också) bär en stor säck med sten på ryggen och bär den med mod och stolthet oavsett innehåll. Vill bara förklara vikten av namnets betydelse. Det du kan göra är att sätta dig med papper och penna och meditera över betydelsen och se om det kommer ett namn som känns rätt för dig.För att säja hela symbolbetydelsen när du vill ha kontakt blir jobbigt…;) Du kan också be att namnet ska komma i en dröm. Men oftast när man ber om sin guides namn så dyker det upp som en solklar självklarhet när man minst anar det,kanske tom i ett sammanhang då man inte har en tanke på andlighet. Angående din andra undran så blir jag lite fundersam. Är du säker på att det inte är din guide(den som står på din vänstra sida bakom dig) som försöker få din uppmärksamhet och vill visa sin närvaro? Jag vet av erfarenhet att de inte har så bra koll på tiden(då det är vi levande som är bundna av tid och rum). Min guide har tex som vana att börja hålla "föredrag" klockan halv 4 på morgonen och kan handla om tex elementariskmagi.Vem har lust att lyssna då? Inte jag iallafall och då får man kompromissa med tider. Men ofta närmar sig en guide en /sin människa när denna är i avslappnat tillstånd tex sovandes/vilandes. Pröva nästa gång med att inte bli skrämd utan slappna av ännu mera och fråga rakt ut eller i tanken " okej jag lyssnar, vad vill du" Se vad som händer.Kanske faller du i konstiga drömmar,får följa med på astralresor,får bilder,information. Jag uppfattar nämligen att den energin du har omkring dig tillhör dig och att det inte har något med att din mamma upplever samma sak.Testa det jag beskrivit och återkom gärna. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.