Min guide/mina guider?

Hej! Skulle vara jättetacksam om ni kunde hjälpa mig… Jag skulle så gärna vilja veta mer om min guide/mina guider. Trots att jag är fisk och en mycket känslig sådan så kan jag inte få någon kontakt med mina guider, inte på ett sådant sätt som gör att jag verkligen känner vem de/den är … Kan någon hjälpa mig och ge mig litet mer information angående min guide/mina guider. Jag känner att jag inte är ensam… men behöver litet hjälp. Tacksam för svar. Med vänlig hälsning Annica

Hej Annica! Bästa vore om du besöker ett medium som kan hjälpa dig får igång kommunication med dina guider. Andra alternativet är att att du ber dem visa sig tydligt för dig i en dröm.Så tydligt så du kan kommunicera med dem,se deras utseende och få deras namn,bakgrund och tillhörighet. Egentligen är det ingen dröm utan ett möte under en astralresa,men vi kan kalla det drömtillstånd. Den ena som framträder oklart/försiktigt, kallar sig Sirena/Zireena(ej säker på utal eller stavning.Och visar sig som en kvinna i 30-års åldern.Ser europeisk ut. Hon är den guiden som står snett bakom dig till vänster. Den andra uppfattar jag som en ung man och kallar sig "Namyada".En afrikan. Ingen av dem är speciellt talföra eller intresserade att beskriva sig själva närmare. Det kan helt enkelt vara så att de inte anser att det är jag som ska presentera dem för dig. Meditera över deras namn de uppger och se om du via meditation eller astralresa/dröm kan få kontakt med dem. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.