Min hund

Hejsan. Jag har skrivit till dig tidigare, lite om min framtid etc. Jag skulle vilja fråga dig lite om min hund. Ebba, 3år, Blandras rottweiler/Schefer. Hon är en helt underbar hund, lydig ochy väldigt människokär. Men problemet är att hon är mycket hundaggressiv. Ja köpte inte henne som valt. Tror hon var runt ett år när vi köpte henne. Denna aggresivitet hos henne orsakade vår andra hunds död. Hon hög nästan ihjäl honom en dag vilket ledde till en stor operation. Efter operationen blev han aldrig helt återställd, var mycket sjuk och dog ett år efter. Jag försöker träna bort detta dumma beteende på henne. Men med inget resultat egentligen. Det är dock inte bara hundar hon är aggressiv mot, hon flög på och högg vår minigris och blir agressiv när hon se andra djur när vi är ute och går. Kommer jag lyckas träna henne så att detta beteende försvinner och att jag inte behver vara rädd att någon eller att något djur skadas pga henne? Eller kommer jag få hjälp att träna henne av någon annan? Kommer jag kunna ha med henne när jag flyttar till lägenhet eller kommer det bara bli problem då? Eller sitter detta beteende så djupt psykiskt att det inte kommer försvinna? Finna det någon anledning till att hon beter sig såhär? tacksam för svar.

Hej! Det är med sorg som jag måste säga att det känns som det är något sjukligt med din hund. Kanske en veterinär skulle kolla upp henne då det verkar vara något med hennes syn negativt. Tror tyvärr inte detta beteendet försvinner men vem vet? Kontakta en veterinär och se vad som bör ske därefter. Ledsen för mitt svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *