Min hund.

Hej. Jag vet inte om jag är på rätt sida men jag känner att jag har en slags förbindelse med mina hundar… Är jag tvungen att vara utan dem mår jag dåligt och när jag är med dem känner jag en inre frid. Min äldsta hund är snart 12 år gammal och jag kan nästan förstå vad han tänker ibland… Min yngre hund är snart 4 år gammal och på god väg att bli tjänstehund inom försvarsmakten tillsammans med mig som hans hundförare. Den yngre hunden har jag verkligen fått arbeta med för han är nästan rädd för människor, så jag har fått jobba mycket med det här… Likadant att han ibland inte kan slappna av och jag får säga till honom att det är lugnt att han kan ligga still och koppla av. Jag har en fråga till: jag har en MYCKET stark dragning åt vargar och har många tavlor,smycken,kläder mm. mm. med vargar på… Sen i vårt hus är det en gång mellan huset och garaget jag känner mig iakttagen där när jag går ut på kvällarna för att låsa våra bilar. Vad kan det vara för jag vet inte det är ont eller gott ? med hälsningar från ljuset /Denny

Hej Denny! Ja .Du har i överlag en fin relation med djur.Och då framförallt hundar och den arten.Genom hundarna finner du inre frid och de fungerar som "medecin" för din själ och håller dig balanserad och stabil. Du har levt ett tidigare liv ensam ute i vildmarken som man och hade där vargar som dina vänner men även andra djur(bla en familj ekorrar).De(vargarna) såg dig som sin gelike.Andra människor i byarna försökte utrota dessa vargar och såg dem som blodtörstiga monster och alla gånger var de kanske inte så trevliga mot människor.Men vid en tid då du levde där i vildmarken själv var dessa "vildar" dina vänner och de hjälpte dig även med föda vid ett tillfälle du var skadad(brutet ben).Detta skedde någongång under 1800talets mitt i colorado.Du hade stor respekt för natur och skog och hade även kunskap om naturväsen. Detta tidigare liv har präglat dig så stort än idag.Du var ensam och en enstöring men…det var en av dina bästa liv någonsin och du var lycklig.Därför kan jag se detta liv så tydligt och den prägling du har än idag.Idag i nutid har denna erfarenhet förts över till hundar.Dessa känner din kunskap och litar på dig ,älskar dig med hela sina hjärtan,är mycket lyckliga och trivs i din tillvaro och med den respekten de har för dig skulle de kunna göra vad som helst för din skull. Du är en bra människa och hundarna vet det.Och på något sätt känns det som du förstår dig på hundar bättre än människor som jag upplever att du snabbt kan tröttna på och människors nycker/beteende överlag. De känner att du förstår dem mer på deras eget plan än vad människor normalt sett gör. Vad gäller det du känner dig iaktagen av är mer oklart då det gömmer sig för mig.Det kan vara så att det handlar om en form av naturväsen som vakar över er.Eftersom det är skyggt och inte vill varken visa sig eller kommunicera kan det vara så.Känns inte som att det är ont utan mera vaksamt,iakttagande.Och det känns väldigt gammalt. Har du stött på en indian i dina drömmar?Fundera på det. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *