Min HUND

Varförbiter hon mig o min son när man tar av henne det hon inte få ha och varför väcker hon mig alltid kl.03.00 varje morgon känner hon av något som inte stämmer eller vad kan det va? Jag tycker ni har en jättebra sida och även jättebra svar på det man frågar om ) Kram från Västerås PS mår mina underlathonor bra nu som kvinnan skrämde ihjäl för mig??

Hej! Hon ser sig själv som flockledare vilket gör att hon inte låter er ta sakerna ifrån henne. Det du bör göra är att visa att du är flockledaren genom att vara bestämd mot henne men inte elak. Är ni ute och går så se till att hon går bakom dig och inte framför dig osv osv. Hon ser någon hos er någon som inte tillhör familjen så att säga men det känns inte som ett hot mot er, bara en allmän skugga så att säga- ett eko från svunnen tid. Tack för dig beröm! De mår bra nu:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *