Min hund Adina.

Hej på er. Kanske en dum fråga, men inte för mig för jag skulle jätte gärna vilja veta! Jag undrar om min förra hund Adina, som jag var tvungen att ta det svåra beslutet att hon skulle få vandra vidare vid endast 10 månaders ålder. Har hon det bra där hon är? Har hon varit & hälsat på oss någong gång? Jag har hatat mig själv många gånger för att jag tog beslutet, som dock var bäst för henne enliga alla vetrinärer. Är jätte tacksam om ni kan svara. Mvh LH

Hej Liz! Jag kan tyvärr inte få kontakt med henne och då utgår jag ifrån att hon är där hon ska vara. Att hon inte visar sig varken för mig eller dig brukar vara ett tecken på att de är väl omhändertagna och mår bra där de är. Däremot får jag sagt att hon har gott sälskap och "som bästa vän" en grön pappegoja..? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.