Min hund igen.

Hej EeWee! Jag skrev ju om min hund för nån månad sedan och berättade att hon ibland morrade eller stirrade på någonting. Du skrev då att det var en väldigt avlägsen släkting till min mor, och jag har tänkt väldigt mycket på det. Nu är det såhär att samma sak hände igen för någon vecka sen. Jag var ensam hemma med hunden och såg att hon tittade på något och gick därför fram till henne för att kolla vad det var. Jag tittade mot punkten hon tittar på och sa "hej, om det är någon här så, hej" då reste sig hunden upp som om hon vart förskräckt och började gå mot dörren samtidigt som hon tittar bakåt. Jag tycker det va rätt häftigt. Jag har fått en närmare kontakt med min hund sedan det sista brevet. Kan du se vem det är? MVH. Elin

Hej Elin! Eftersom denna ande redan hunnit ge sig av kan jag inte få någon kommunication med denne men jag kan ändå få en bild av de energispår hon lämnat efter sig hemma hos dig. Det är en äldre kvinna ca 70(om inte äldre) ca 175 lång med silvergrått kort lockigt hår. Hon är smal,nästan mager och bär en vitgrå klänning ingt odentifierbart matreal.Påminner om ylle. Hon bär ett speciellt smycke på halskragen som är som en silvernål med pärlor/kristaller som liknar en svan…?… Hon försöker hålla en rak hållning men har problem med ryggen som blir lite kutiryggig. Hon verkar gilla siameskatter då hon tydligen har en sådan vid sin sida.Dessutom gillar hon vita svanar. Tyvärr får jag inget namn eller sk personlighetskänning" då jag bara får en bild förmedlad över hennes utseende. Men denne är iallfall den som din hund stötte på vid det tillfället. Någon som känns bekant? Jag kan förstå om du upplever att du fått en bättre relation med din hund då den nog är jätteglad över att du bekräftar det den ser och upplever. Då känner din hund att den kan lita mer på dig, även i de fallen den känner av något. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *