Min hund, omformulering

Hej igen! När jag läser min fråga efter ditt svar kan jag hålla med om att det kan tolkas som du nu gjort. Det var inte meningen att låta negativ. Jag är bara lite skeptisk och de frågor jag söker svar på är av stort värde för mig så därför känns det extra viktigt att jag verkligen kommer att våga tro på ert eventuella svar. Att jag vänder mig till er är naturligtvis ett bevis på att jag vill att ni ska kunna hjälpa mig med detta och ett hopp om att jag ska kunna känna att jag får ett sådant svar som verkligen kan få mig att tro på er förmåga. Hoppas jag har kunnat förtydliga mig. Det är inte min mening att verka arrogant eller negativ, bara osäker i sådana här sammanhang. Mvh Ulla

Hej Ulla! Att vara både skeptisk och ifrågasättande är bra även om du nu i din förra fråga utryckte dig på ett sådant sätt att det fick motsatt effekt för dem som vill hjälpa dig,i detta fall jag. Men även om jag kan "se" och kommunicera med andevärlden och andra så innebär inte det att jag på någotsätt är "allvetande" eller att jag alltid har rätt. Svaren jag ger kommer ofta i samarbete med mina guider och även jag ifrågasätter dem – ofta-.Det är upp till var och en att ta till sig svaren eller inte. Vad gäller dig så har jag svårt att "se" vad det EGENTLIGEN är du vill ha svar på. Du har skrivit att det är om din hund. Men det som istället träder fram är du och hur du känner dig.Jag upplever så mycket ilska,sorg,besvikelse och framförallt trötthet från dig så jag vet inte riktigt vad det är du vill ha hjälp med.Det blir väldigt otydligt och dubbelt för mig. Är det verkligen funderingar kring din hund och/eller är det något annat? För att jag ska kunna hjälpa dig behöver du "släppa lite på garden" så jag kan länka till dig som person och se vad som finns omkring dig eller vilka. Din aura är som en taggbuske och tillåter inte mig att komma nära i varken seende eller tanke och det är just vad jag behöver göra föra att kunna länka till dig eller via dig till dina djur.(då den hund som visar sig för mig inte visar några tecken på att vilja säja något alls till mig då han är så orolig för dig) Så vad jag önskar är att du sätter dig ner,andas lungt och "tar det för vad det är" och skriver ner lite mer utförligt vad som är problemet med dig eller din hund. Jag kan förstå om du tycker detta verkar konstigt och omständigt men jag vill verkligen försöka hjälpa dig om jag kan och för att kunna det behöver vi "börja om från början".Förstår du vad jag menar? För i nuläge kan även jag känna mer oro för dig än för den hund som visar sig.Jag vill verkligen att du skriver igen så jag får klarhet i det här. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *