Min hund Snoopy

En dag lekte jag med min hund Snoopy i mitt rum. Klockan var ca. 6 på kvällen, så jag skulle gå och äta middag. Jag lämnade min hund och gick till köket för att äta. Efter ungefär en timme (efter att ha ätit och kollat på tv) gick jag tillbaka till mitt rum, men kunde inte hitta Snoopy. Jag kallade på honom, men fick inget svar. Så jag gick in till mina två brödrars rum och frågade om de visste var han var, men det gjorde dem inte. Då gick jag tillbaka till mitt rum. Då såg jag min hund i spegeln och att han låg uppe på min säng. Jag vände mig då om, men han var inte kvar i sängen mer. Jag blev jätterädd, så jag sprang in till mina föräldrars rum. Där såg jag både min mamma och pappa gråta. Jag frågade vad som hade hänt, men de behövde inte svara. På golvet låg min hund död. Saknar honom än idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *