Min jacka och healing

Jag har två frågor. Den första gäller min mörkblå vinterjacka. Idag upptäckte jag att det är en flera decimeter lång lodrät reva på vänster sida, så att fodret syns bakom fickan. Det är inte en söm som har spruckit, utan bara en spontanreva. Vad tusan kan den jackan ha råkat ut för? Jag minns inte att jag har fastnat i något. Den ändra frågan gäller healing på distans. Tror du att det går att skicka healing på distans till en allvarligt sjuk släkting som ligger nedsövd, eller fungerar det bara om hon själv tror på sådant? Är det värt att jag betalar någon för sådan helbrägdagörelse på distans? Hälsningar Carolina

Hej Carolina! Vad gäller jackan är det tyvärr en olyckshändelse. Du har fastnat någonstans men då det inte blev märkbart motstånd märkte du inte av det när det hände. Vad gäller distansthealing är det någon jag kan och gör och är du fortfarande intresserad hör av dig till mig igen. Jag är inte dyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *